Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De jongen en de hond (Paperback)

Prijswinnende en inspirerende roman over een mysterieuze hond die met één doel voor ogen heel Japan doorkruist na de aardbeving van 2011, en onderweg de levens verandert van de mensen die hem helpen.

Seishu Hase | Nederlands | 288 pagina's
Kies je product:
€ 15,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Zes maanden na de allesverwoestende tsunami van 2011 duikt een vermagerde hond op in Fukushima - in het noordoosten van Japan, helemaal alleen. De mysterieuze zwerfhond wordt opgevangen door achtereenvolgens een vrachtwagenchauffeur met een bijbaantje in de onderwereld, een smokkelaar, een uitgeblust echtpaar, een prostituee en een oude, eenzame jager. Elk baasje heeft snel door dat het dier vastberaden op weg is naar het zuiden. Waar de hond vandaan komt, waar hij precies heen gaat, en vooral naar wie hij de hele tijd op zoek is, wordt pas jaren later duidelijk in Kyushu, in het door aardbevingen geteisterde zuidwesten van Japan. In de tussentijd verandert hij de levens van iedereen die hij tegenkomt, maar het gaat hem om één specifiek leven, dat hij móét zien te bereiken.

Hartverscheurend en hartverwarmend, intiem en panoramisch, spannend en lichtgevend weeft deze bekroonde roman een feelgood-verhaal over overleven, veerkracht en onmetelijke liefde.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Seishu Hase
  • Vertaler(s)Elbrich Fennema
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintAtlas Contact

Reviews

De jongen en de hond (Paperback)
Schrijf als eerste een review!