Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789046960585_front_cover
1 / 1

Praktische taalvaardigheid voor Engels in het basisonderwijs (E-book)

uitspraak en grammatica

Sibilla Oskam | Nederlands
€ 24,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Om goed Engels te kunnen geven in het primair onderwijs, verwerven aankomende leraren tijdens hun opleiding de nodige didactische kennis en toegepaste taalvaardigheid. Toch blijven veel leraren moeite houden met het geven van Engels, omdat de basis van hun eigen taalvaardigheid ontoereikend is.

Met 'Praktische taalvaardigheid voor Engels in het basisonderwijs Uitspraak en grammatica' kunnen pabostudenten hun deficiënties doeltreffend opheffen.

Het boek bestaat uit twee delen. Het deel `Uitspraak behandelt die Engelse klanken die voor Nederlandstaligen in de praktijk vaak problemen opleveren. Met behulp van de audio-cd leren studenten het verschil te horen tussen een typisch Nederlandse en een correcte Engelse uitspraak, en oefenen zij om de juiste tongval onder de knie te krijgen. In het deel `Grammatica ligt de nadruk op die grammaticale structuren die vaak bij Eibo gebruikt worden en die voor veel studenten nog een struikelblok blijken te zijn. Het grammaticadeel bevat illustraties uit de meest gangbare, actuele leerpakketten voor Eibo, waarin de betreffende structuren aan de orde komen.

Dit boek maakt deel uit van de serie 'Engels in het basisonderwijs' van Sibilla Oskam. Uitspraak en Grammatica werkt toe naar het taalvaardigheidsniveau dat vereist is voor de andere twee delen: het didactiekboek 'Praktische didactiek voor Eibo' en het taalvaardigheidsboek 'Praktische taalvaardigheid voor Eibo Spreekvaardigheid'

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sibilla Oskam
  • UitgeverijCoutinho

Reviews

Praktische taalvaardigheid voor Engels in het basisonderwijs (E-book)
Schrijf als eerste een review!