Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zij, ik en de sterren (Hardback)

Kun je broer zijn zonder zusje? Gevoelig boek over verlies en rouw binnen een gezin, en een vriendschap die je leven verandert.

Simone Arts | Nederlands | 144 pagina's
Kies je product:
15,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Vito krijgt een broertje of zusje. Daar zit hij echt helemaal niet op te wachten: hij gaat al naar de brugklas! Zonder zijn beste vriend, dus hij zal nieuwe vrienden moeten maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Wanneer zijn zusje eenmaal is geboren, sluit Vito haar meteen in zijn hart. Dan gebeurt er iets verschrikkelijks: ze wordt niet meer wakker. Van de ene dag op de andere zit er voor altijd een gat in hun gezin, een lege plaats waar zijn zusje hoorde. Hoe moet je leren leven zonder iemand die je pas net leerde kennen? Hoe kun je broer zijn zonder zusje?

Ontroerende jeugdroman over wiegendood.

‘Simone Arts blijft in haar eenvoudige, maar doeltreffende stijl mooi dichtbij de belevingswereld van Vito en zijn schrijnend rake observaties nu hij voor het eerst met dood en rouw wordt geconfronteerd.’ – Trouw


‘Het zijn Vito’s onverbloemd scherpe observaties en nuchtere vaststellingen die zijn verdriet zo tastbaar maken.’ – Het Nieuwsblad

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Simone Arts
  • UitgeverijWPG Kindermedia
  • ImprintLeopold

Reviews

Zij, ik en de sterren (Hardback)
Schrijf als eerste een review!