Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789021676968_front_cover
1 / 1

Strijd van de titanen (E-book)

Simone Kramer | Nederlands | 93 pagina's
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Heel veel, ontelbaar veel eeuwen geleden was er geen hemel, geen zon en geen maan. Er was geen wind en er waren geen wolken. Geen bossen en bergen, geen rivieren en zeeën, want ook de aarde bestond nog niet. Er was alleen maar de Chaos.

Uit die chaos rijst iets op wat wél vorm heeft: Gaia, moeder aarde. En na verloop van tijd ontstaat ook de hemel: Oeranos. Op een goede dag besluiten Gaia en Oeranos zich te verenigen en vanaf dat moment groeit en bloeit er van alles op de aarde.

Ze krijgen alleen wel erg lelijke kinderen: eenogige Kyklopen en reuzen met honderd armen en vijftig hoofden! Oeranos is bang dat ze zijn macht over willen nemen. Hij besluit zich van hen te ontdoen. Gaia krijgt nieuwe kinderen met ieder één hoofd en twee ogen. Dat zijn de Titanen. Gaia kan haar eerste kinderen echter niet vergeten en zint op wraak...

Over de Griekse Oudheid maakten Simone Kramer en illustratrice Els van Egeraat al drie boeken: De tocht van de Argonauten, Mensen, draken en dolfijnen en De strijd om Troje.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Simone Kramer
  • UitgeverijWPG Kindermedia
  • ImprintPloegsma

Reviews

Strijd van de titanen (E-book)
Schrijf als eerste een review!