Lois Trilogie (Dwarsligger)

Simone van der Vlugt
€ 15,00
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Lois Trilogie
Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis, Vraag niet waarom

dwarsligger 580 Simone van der Vlugt - De Lois-trilogie: Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom

De spannende Alkmaarse thrillers van Simone van der Vlugt met rechercheur Moordzaken Lois Elzinga in de hoofdrol, nu samen in één band.

In Aan niemand vertellen wordt het verminkte lichaam van een basisschoolleraar gevonden. Alle sporen lijken dood te lopen, totdat er een tweede moord wordt gepleegd.

Morgen ben ik weer thuis draait om de vermissing van een tienermeisje. Wanneer het spoor naar het buitenland leidt, ziet Lois zich voor grotere problemen gesteld, want over de grens heeft zij geen bevoegdheden.

Lois doet onderzoek naar drie steekpartijen in Vraag niet waarom. Ondertussen maakt Lois’ zus Tessa een moeilijke periode door. Voor beiden geldt dat het verleden dichterbij komt dan hun lief is.

Simone van der Vlugt schrijft romans, thrillers en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs, en er zijn meer dan tweeënhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht.

Lois Trilogie (Dwarsligger) Auteur Simone van der Vlugt
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Simone van der Vlugt
Druk 2
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049806811
Verschijningsdatum 22 feb. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen