Morgen ben ik weer thuis (Paperback)

In Morgen ben ik weer thuis onderzoekt Lois de vermissing van de elfjarige Britt, die na een turnles niet meer is thuisgekomen. Als het spoor naar het buitenland leidt, ziet Lois zich voor grote problemen gesteld...

Simone van der Vlugt
€ 12,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Morgen ben ik weer thuis

Morgen ben ik weer thuis van bestsellerauteur Simone van der Vlugt is het tweede deel in de serie met de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol. Aan niemand vertellen is het eerste deel en Vraag niet waarom is het derde deel. 

In Morgen ben ik weer thuis onderzoekt Lois de vermissing van de elfjarige Britt, die na een turnles niet meer is thuisgekomen. Als het spoor naar het buitenland leidt, ziet Lois zich voor grote problemen gesteld... 

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijvers van thrillers. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs voor Op klaarlichte dag. In totaal werden van haar boeken meer dan twee miljoen exemplaren verkocht.

Morgen ben ik weer thuis (Paperback) Auteur Simone van der Vlugt
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Simone van der Vlugt
Pagina's 280
Druk 14
Imprint Ambo|Anthos
Uitvoering Paperback
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789026335594
Verschijningsdatum 25 nov. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen