Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789023246855_front_cover
1 / 1

Zorgmarketing in de praktijk 2 Deel 2 (Paperback)

Sjoerd van Leeuwen | Nederlands | 225 pagina's
45,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

"Voor- en tegenstanders van marktwerking in de gezondheidszorg slaan elkaar al enige tijd om de oren met onderzoeken en rapporten waarin het succes of falen van marktwerking in de zorg wordt aangetoond. De uitkomsten verschillen, al naar gelang vanuit welk gezichtspunt of politieke overtuiging men naar de dagelijkse zorgpraktijk kijkt. De gezondheidszorg staat onverminderd hoog op de politieke agenda en dat verandert de komende jaren niet.

Dit tweede deel van Zorgmarketing in de praktijk geeft, zeker in samenhang met het eerste deel, een goed beeld van de stand van zaken van marketing in de gezondheidszorg en de marketinguitdagingen waarvoor zorgaanbieders zich de komende jaren gesteld zien. Net als in deel 1 passeren ook in dit tweede deel een groot aantal marketingthemas de revue. Beide delen zijn overigens onafhankelijk van elkaar te lezen.

Dit boek bevat praktische handvatten voor het vergroten van uw marketingkennis, het realiseren van uw eigen marketingstrategie en het verbeteren van de markt- en klantgerichtheid van uw organisatie. Tevens bevat Zorgmarketing in de praktijk - deel 2 een groot aantal interessante praktijkcases en leerzame marketingvoorbeelden.

Zorgmarketing in de praktijk is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt of te maken krijgt met het opstellen en uitvoeren van marketingplannen in de gezondheidszorg. Het boek bevat tal van nuttige inzichten en tips, en is ook zeer geschikt voor studenten in het hbo en wo.
"

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sjoerd van Leeuwen
  • UitgeverijGorcum b.v., Koninklijke Van

Reviews

Zorgmarketing in de praktijk 2 Deel 2 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!