Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789492419231_front_cover
1 / 1

Liefde in tijden van muco (Paperback)

Leven en lopen met nieuwe longen

Sofie Vermeulen, Stefan Laenen | Nederlands
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Sofie Vermeulen (1992, Lille) finisht de Antwerp 10 Miles met een gloednieuw paar donorlongen. De Kempense jonge vrouw lijdt aan mucoviscidose en vertelt in Liefde in tijden van muco over leven, lopen en liefde met een ongeneeslijke ziekte.

Sofie is allesbehalve sportief, maar met tranen en trainen bereikt ze haar doel. Deze getuigenis bewijst dat waar een ijzeren wil is, er steeds een weg is.

Al ligt de weg van Sofie bezaaid met hordes. Muco pakt veel af, maar levert Sofie ook mooie dingen op zoals doorzettingsvermogen en een lief, haar kinesist Vincent. Liefde in tijden van muco is geen triestig levensverhaal, maar een hoopvolle overleversstory.

Sofie Vermeulen vertelt haar verhaal in Liefde in tijden van muco. Een persoonlijk boek publiceren staat bovenaan haar bucketlist, naast andere dromen zoals ooit een diploma kleuterleidster behalen. Sofie studeerde voor life coach en werkt momenteel als bediende. Daarnaast spreekt ze geregeld voor allerlei groepen over de ziekte waarmee ze is geboren. Enkele maanden na haar longtransplantatie begon Sofie te trainen voor de Antwerp 10 Miles. Haar hart heeft ze geschonken aan haar kinesist Vincent.

Stefan Laenen (1981, Herenthout) doceert Nederlands en schrijft al vijftien jaar als freelancer voor onder meer Gazet van Antwerpen. Als reporter focust hij zich op cultuur en human interest. Voor de krant duikt Laenen geregeld onder in diverse kringen, verenigingen en hobby's. Twee jaar geleden maakte hij een artikel over de romance tussen Sofie en haar vriend Vincent. Daaruit groeide dit boek. Hij liep nog nooit de Antwerp 10 Miles.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sofie Vermeulen, Stefan Laenen
  • UitgeverijUitgeverij Perruptio cvba
  • ImprintWillems Uitgevers

Reviews

Liefde in tijden van muco (Paperback)
Schrijf als eerste een review!