Het Tibetaanse boek van leven en sterven (Hardcover)

Prachtige inspiratiebron vanuit het hart van de Tibetaanse traditie.

Sogyal Rinpoche
€ 35,99
Niet op voorraad
Dit product wordt uitgeleverd vanaf 31 december 2019. Het kan nu alvast worden gereserveerd.
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Het Tibetaanse boek van leven en sterven
de spirituele klassieker en internationale bestseller

‘Het Tibetaanse boek van leven en sterven’ van Sogyal Rinpoche geeft op een duidelijke en inspirerende manier inzicht in meditatie, karma, reïncarnatie, mededogen en de zorg voor mensen die gaan sterven. Het is een complete en gezaghebbende introductie in het Tibetaanse boeddhisme en verenigt oude Tibetaanse wijsheid met modern onderzoek over de dood en het sterven. Deze editie is compleet herzien.

‘Het Tibetaanse boek van leven en sterven’ bevat tevens eenvoudige oefeningen voor iedereen die zijn leven wil veranderen, zich wil voorbereiden op de dood of stervenden wil begeleiden.

Sogyal Rinpoche werd geboren in Tibet en kreeg zowel een Tibetaans boeddhistische als een westerse opleiding. Hieruit ontstond zijn unieke wijze van onderricht geven, vol inspirerende verhalen over het van mededogen vervulde hart van Boeddha. Sinds 1974 geeft hij boeddhistisch onderricht in Europa, onder andere in Nederland.

Het Tibetaanse boek van leven en sterven (Hardcover) Auteur Sogyal Rinpoche
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Sogyal Rinpoche
Pagina's 432
Druk 28
Imprint Kosmos Uitgevers
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789021556581
Verschijningsdatum 31 dec. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen