Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De leesclub aan het einde van de wereld (Paperback)

Vijf vrouwen in de Australische outback starten een leesclub. Maandelijks overbruggen ze de onmetelijke afstanden die hen scheiden. Daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.

Sophie Green | Nederlands
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Echte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand, bewijzen de vijf vrouwen in De leesclub aan het einde van de wereld van Sophie Green.

In de Australische outback wordt het leven beheerst door twee seizoenen: de maanden waarin het regent en de maanden waarin de droogte heerst. Het bestaan op de uitgestrekte boerderijen is hard, en geïsoleerd. Het is 1978, en er bestaan nog geen mobiele telefoons of internet. De bewoners van deze weidse maar onverzoenlijke wereld zijn op zichzelf aangewezen.

Sybil ziet hoe haar schoondochter Kate worstelt met de eenzaamheid, en samen met haar oudste vriendin Rita smeedt ze een plan: een leesclub. De Amerikaanse Della, die op een naburige boerderij werkt, en Sallyanne, die in het stadje ‘verderop’ – ruim een uur rijden – woont, maken de groep compleet.

Twee keer per jaar overbruggen vijf vrouwen de immense afstanden die hen scheiden om samen een boek te bespreken – en daarmee ontstaan vriendschappen die hun levens zullen veranderen.

‘Het ideale boek om mee op de bank te kruipen voor een fijne avond thuis.’ Hello

‘Een heerlijk en warm verhaal, ontzettend sfeervol geschreven.’ Sunday Mirror

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sophie Green
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

De leesclub aan het einde van de wereld (Paperback)
Schrijf als eerste een review!