Baantjer

De boeken van Baantjer zijn onverminderd populair. De herkenbaarheid en de pretentieloze verhalen vormen de kracht van deze tijdloze boeken. A.C. Baantjer (1923-2010) is onsterfelijk geworden met zijn 'De Cock-reeks'.

Auteur en acteur Peter Römer zette de reeks voort door boeken te schrijven naar de scenario's van de tv-serie Baantjer. Nu vervolgt hij de reeks met nieuw geschreven boeken, waarvan de nieuwste (deel 84) verscheen op 5 februari 2019: De Cock en de zwarte weduwe. Zijn 'De Cock'jes' worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen. Op 10 september 2019 verschijnt deel 85: De Cock en de levende dode.

Film Baantjer, het begin

Ook op het witte doek blijft Baantjer populair. In 2019 draaide de film Baantjer, het begin in de bioscoop. Waldemar Torenstra speelt hierin de jonge Jurre de Cock, Tygo Gernandt zijn collega Tonnie Montijn. Samen onderzoeken een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

Bekijk hieronder alle Baantjer-boeken

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. E-book 90 items
  2. Hardcover 3 items
  3. Paperback 87 items
Bestandstype
  1. ePub2 90 items

Items 16-30 van 180

per pagina
Oplopend sorteren

Items 16-30 van 180

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen