Thriller

Zin om lekker te sidderen met een boek dat spannend is tot het eind en waarvan je nog weken achterom of onder je bed kijkt? Hier hebben we een berg goede thrillers voor je verzameld. Wat ideeën nodig om de keuze makkelijker te maken?

De bestverkochte thrillers van 2017 waren Oorsprong van Dan Brown, Goede dochter van Karin Slaughter en Zondagochtend breekt aan van Nicci French.

Willem Asman won in juni 2018 de BookSpot Gouden Strop (de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek) voor zijn boek Enter, het eerste deel uit een REBOUND-trilogie. Uit het juryrapport: ‘Enter – Rebound 1 is een boek dat je af en toe weg moet leggen om de stress en eenzaamheid van de hoofdpersoon van je af te schudden. Het probleem? Je wilt het helemaal niet wegleggen, want Willem Asman verleidt je steeds weer om door te lezen. En ook als je dit eerste deel van zijn REBOUND-trilogie uit hebt, verlang je naar meer. […] Asman weeft een web van plotlijnen en schrijft in een tempo dat je af en toe naar adem laat happen.’

Bekijk hier ons assortiment met thrillers

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Paperback 259 items

Items 1-15 van 259

per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 259

per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen