Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Reismicrobe te pakken? (Paperback)

Sappige anekdotes en handige tips voor de doorsnee-reiziger.

Stefan Mulders | Nederlands | 97 pagina's
Kies je product:
32,36

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het rijk geïllustreerd boek "Reismicrobe te pakken?" bevat naast vele sappige anekdotes en handige tips ook veel intrigerende foto's. Echt een aanrader voor elke reislustige die eens wat anders wil dan een natuurwandeling in de korenvelden van het landelijke Zichen-Zussen-Bolder.

Zowel korte trips als verre reizen binnen en buiten Europa komen in de schijnwerper : raften op de Zambezi en kanoën tussen de briesende nijlpaarden (Zambia), transsiberische express (Rusland), beklimming Kilimanjaro, luxecruise in de Caraïben, lunch in Burj Al Arab (Dubai), Himalaya-trektocht in Nepal, parapente in Oostenrijk, moonwalking en ademhappen op de Cotopaxi (Ecuador) ...

Een fragment uit de anekdote "Zo hoog en vrij als een vogel" :

Opeens word je uit je droom gerukt door een stem in je headset "Bitte, machen Sie sich bereit für Ihre Landung". Je krijgt dan strikte orders, waarbij de windrichting van cruciaal belang is. Altijd je landing inzetten met de wind in de rug, anders wordt je meegesleurd en in het ergste geval kom je terecht in de nabijgelegen, onstuimige bergrivier of in de levensbedreigende hoogspanningskabels daarnaast... (parapente in Oostenrijk)

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Stefan Mulders
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintYanga

Reviews

Reismicrobe te pakken? (Paperback)
Schrijf als eerste een review!