Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462549135_front_cover
1 / 1

Het Complot (Paperback)

Kalinin en Partners Advocaten

De advocaten van het advocatenkantoor Kalinin & Partners dienen dringend de verdediging waarnemen van een beloftevol politicus die voor het Hof van Assisen van Antwerpen zal dienen te verschijnen en beschuldigd wordt van de moord op een prostituee.

Stephan Wagner | Nederlands | 208 pagina's
21,74

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Gommaar Verlooy, een jong en succesvol politicus, wordt beschuldigd van de moord op een prostituee en zal dienen te verschijnen voor het Hof van Assisen van Antwerpen.

Omdat zijn advocaat getroffen wordt door een hersenbloeding, moet hij op zoek naar een andere advocaat die zijn verdediging zal waarnemen. De zaak is uiterst dringend want de assisenzaak zal binnen enkele weken een aanvang nemen. Hij komt terecht bij Alexander Kalinin en Francis Koopman van het

advocatenkantoor Kalinin & Partners in Antwerpen. Alexander, Francis en hun medewerkers zullen alle zeilen moeten bijzetten om de zaak naar behoren te ontleden, te bestuderen en voor te bereiden. Van bij de aanvang vermoedt Francis een complot. De tijd dringt en de klok tikt. En ondertussen moeten ook nog de zaken van andere cliënten behandeld worden.

Een meeslepende kijk achter de schermen van een advocatenkantoor en in de ivoren toren van het gerechtsapparaat.

Een spannende thriller waarin de interactie tussen de advocaten onderling, met hun cliënten, met de rechtbanken, het parket, en de tegenstrevers sfeervol wordt beschreven.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Stephan Wagner
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnbestseller.nl

Reviews

Het Complot (Paperback)
Schrijf als eerste een review!