Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Respectvolle Ouders, Respectvolle Kinderen (Paperback)

De 7 sleutels tot samenwerken en verbinding

Sura Hart, Victoria Kindle-Hodson | Nederlands
27,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

De thema’s die in dit boek besproken worden zullen herinneringen en herkenbaarheid oproepen bij zowel jonge als ervaren ouders. De essentie van dit boek sluit naadloos aan op de uitdagingen van het ouderschap in onze hedendaagse samenleving.

De gemiddelde kosten van levensonderhoud maken het noodzakelijke dat beide ouders werken om te zorgen voor een modale levensstandaard voor hun gezin. Naast deze economische stress zijn er technologische ontwikkelingen, die ervoor zorgen dat men op een dag veel meer kan ondernemen dan vroeger. Deze overbelasting veroorzaakt sneller emotionele reacties en worden mensen – jong & oud - al bij kleine oneffenheden, vertragingen of omwegen geprikkeld.

Respectvolle ouders, Respectvolle Kinderen kan de gids zijn naar een respectvolle en open communicatie binnen gezinnen, waardoor behoeften besproken en vervuld worden en conflicten kunnen worden omgezet in samenwerking. De processen en suggesties ter verbetering van respect en samenwerking gelden voor kinderen van alle leeftijden en zijn ook inzetbaar in de communicatie met volwassen familieleden.

Respectvolle Ouders, Respectvolle kinderen biedt een nieuwe manier om het gedrag van kinderen te begrijpen en een nieuwe manier om hierop in te spelen die geïnspireerd is op het

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sura Hart, Victoria Kindle-Hodson
  • Vertaler(s)Harald Borjans
  • UitgeverijMens en Communicatie
  • ImprintMens en Communicatie B.V.

Reviews

Respectvolle Ouders, Respectvolle Kinderen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!