Hooggevoeligheid en stress (Paperback)

Susan Marletta-Hart
Inkijkexemplaar
€ 20,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Hooggevoeligheid en stress

In ‘Hooggevoeligheid en stress’ laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder ‘Aandachtig leven met hooggevoeligheid’ en ‘Leven met hooggevoeligheid’ werden in totaal meer dan 75.000 exemplaren verkocht. 

Stress heeft ingrijpende lichamelijke gevolgen, zeker voor hooggevoelige mensen. Onderzoek toont een verband aan tussen chronische stress en aandoeningen als fibromyalgie, chronische  vermoeidheid, bijnieruitputting en diabetes. 

Susan Marletta Hart definieert in ‘Hooggevoeligheid en stress’ de oorzaken van chronische stress. Ook beschrijft ze hoe een hooggevoelige ermee kan leren omgaan. De aandacht gaat ook uit naar vroegkinderlijke stress, hormoonhuishouding en chakra’s. Praktijkvoorbeelden completeren dit toegankelijke boek.

Hooggevoeligheid en stress (Paperback) Auteur Susan Marletta-Hart
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Susan Marletta-Hart
Pagina's 224
Druk 1
Imprint Have, Ten
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789025905651
Verschijningsdatum 12 dec. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen