Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9781913980672_front_cover
1 / 2

De Kleine Gids naar het Optimale Leven (Paperback)

je relaties in balans

Sylvia Declerck | Nederlands | 106 pagina's
19,98

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Leeg, angstig, misnoegd, jaloers, zoekend naar die innerlijke rust. Ben jij dit? Ik was dat. Stop, het is genoeg, niet meer wenselijk noch nodig…Inzichten die meteen veranderen.

Hoe gelukkig ben jij? Een score op 10? En dan heb ik het over het echte, diepe, innige, rustige, in balans zijnde gelukkig zijn? Ik was ooit voor heel lang een 3 op 10. En maar blijven zoeken naar dat geluk. Ik voelde leegte, angsten, spanning, een knagend gevoel dat er toch meer moest zijn dan dat? Nu ben ik merendeels van de tijd een 10 op 10 in balans en gelukkig. Hoe ik dat deed? Wel met een paar inzichten die ik heel graag met je deel!

Sylvia Declerck neemt je mee in haar persoonlijke reis om tot, zoals zij het zegt, het optimale leven te komen. Innerlijke rust, emotionele balans, innig gelukkig zijn.

Als therapeut en eigenares van De School Voor Relaties heeft ze de kennis en als leerkracht kan ze alles op een begrijpbare manier uitleggen. Het hoeft helemaal niet moeilijk en zwaar te zijn!

Enkele levensveranderende inzichten doen jouw leven volledig van koers veranderen. Dit is het begrijpbare boek dat je meeneemt naar balans en innerlijke rust. Bekijk het als een gids…

Meer informatie over persoonlijke ontwikkeling: www.schoolvoorrelaties.be

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sylvia Declerck
  • UitgeverijStoryland / p.a. MaryDes Designs ltd
  • ImprintUitgeverij StoryLand

Reviews

De Kleine Gids naar het Optimale Leven (Paperback)
Schrijf als eerste een review!