Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De tuin van de avondnevel (Paperback)

In De tuin van de avondnevel van Tan Twan Eng besluit Yun om na de Tweede Wereldoorlog terug te keren naar Maleisië om de herinnering aan haar overleden zus te eren. Genomineerd voor de Booker Prize.

Tan Twan Eng | Nederlands
Kies je product:
€ 22,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

In de alom geprezen roman De tuin van de avondnevel van Tan Twan Eng verloor Yun Ling in de Tweede Wereldoorlog haar zus in een kamp en worstelt ze nog altijd met de vraag waarom zij wel overleefde en haar zus niet. Na de verschrikkingen van de Japanse bezetting zoekt Yun troost in haar werk als rechter. Maar nu haar geheugen haar steeds vaker in de steek laat besluit ze terug te gaan naar de plek waar ze opgroeide in de hooglanden van Maleisië, om de herinneringen aan haar zus vast te houden.

Dan ontmoet ze de mysterieuze tuinier Aritomo die ooit tuinier van de Keizer was, en zijn sprookjesachtige 'Tuin van de avondnevel'. Ondanks de verschrikkelijke herinneringen die Yun aan de Japanners heeft, raakt ze in de ban van deze man en zijn tuin. Terwijl in de omringende jungle een strijd om de toekomst van Maleisië ontbrandt, ontstaat tussen Yun en de mystieke Aritomo een band die ver boven de geschiedenis weet uit te stijgen.

De tuin van de avondnevel van Tan Twan Eng is een overweldigende historische roman waarin liefde en geweld, geheugen en ervaring de hoofdrol spelen tegen het adembenemende decor van een van de mooiste streken op aarde. Winnaar van o.a. de Man Asian Literary Prize en genomineerd voor de Booker Prize.

‘Klassieke roman over herinneringen en vergeving.’ – NRC Handelsblad

‘Dit is geen sprookje, verre van zelfs… Tan Twan Eng schrijft in sierlijke en verfijnde zinnen en herinnert aan Kazuo Ishiguro.’ – De Standaard

‘Tan Twan is de meester van de complexiteit.’ – The Guardian

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tan Twan Eng
  • Vertaler(s)Reintje Ghoos, Jan Pieter van der Sterre
  • UitgeverijXander Uitgevers B.V.
  • ImprintXander Uitgevers B.V.

Reviews

De tuin van de avondnevel (Paperback)
Schrijf als eerste een review!