Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Handig healen (Paperback)

een handboek met veel oefeningen en voorbeelden om te leren healen

Tara Wilders | Nederlands
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Alles wat we denken, voelen en doen brengt iets in ons lichaam teweeg en heeft invloed op onze uitstraling. Het verschil tussen iemand die vol irritatie zit en iemand die ontspannen is, is gemakkelijk te zien. Deze uitstraling is voelbaar als een energieveld om ons heen. Als iemand zich prettig voelt, zal zijn energieveld evenwichtig aanvoelen. Er kunnen echter gemakkelijk verstoringen in het energieveld optreden door sterke emoties, niet-ingevulde wensen of oude ingesleten patronen.

We kunnen leren het energieveld om iemand heen te voelen en in balans te brengen. Wat kun je erin tegenkomen? Wat betekent het als de rand niet stevig is of juist veel weerstand biedt? Wat kun je doen bij druk op de schouders? Hoe behandel je sterke emoties? Het wordt allemaal beschreven in dit handboek. In duidelijke taal wordt uitgelegd hoe een healing werkt en hoe je stapsgewijs kunt leren om een healing te geven.

Het boek is zeer praktisch opgezet en is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde healer. Ook is het boeiend om te lezen voor iedereen die wil weten wat healing inhoudt.


Tara Wilders deed een opleiding voor healing en startte in 1994 haar eigen praktijk. Zij heeft een ruime ervaring opgebouwd in het geven van healingen en heeft jarenlang healingcursussen gegeven.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tara Wilders
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

Handig healen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!