Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De sprookjesverteller - Russische sprookjes (Hardback)

Thé Tjong-Khing | Nederlands | 168 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Rusland is enorm, en de verhalen die ervandaan komen zijn net zo divers en wijds als het land zelf. Meesterverteller en -illustrator Thé Tjong-Khing verzamelde in 'De sprookjesverteller - Russische sprookjes' 14 prachtige verhalen om keer op keer opnieuw te vertellen.

Dat Thé Tjong-Khing een groot illustrator is, weet iedereen. Niet voor niets won hij naast de Max Velthuijs-prijs (voor zijn hele oeuvre) onder meer drie Gouden Penselen, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterseprijs. Maar dat hij ook een meesterlijke verhalenverteller is, was tot voor kort minder bekend. Gelukkig zijn er inmiddels meerdere sprookjesboeken van zijn hand verschenen waarin hij bekende en minder bekende sprookjes zó heeft herschreven dat zelfs kleuters ervan kunnen genieten. In totaal zijn er al meer dan 65.000 van verkocht.

In klare taal en met zijn uit duizenden herkenbare illustraties vertelt Thé Tjong-Khing in 'De sprookjesverteller - Russische sprookjes' 14 prachtige Russische verhalen. De een is bekender dan de ander: van 'Baba Jaga' heb je misschien weleens gehoord, maar ken je 'Boskoning Och' of 'De boef die minister werd' ook al? Laat je meevoeren naar de wondere Russische sprookjeswereld in dit perfecte voorleesboek vol spannende illustraties. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thé Tjong-Khing
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Russische sprookjes (Hardback)
Schrijf als eerste een review!

Andere delen uit de serie De sprookjesverteller