Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De sprookjesverteller - Sprookjes van Andersen (E-book)

Thé Tjong-Khing | Nederlands
10,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Ben je op zoek naar een mooi sprookjesboek? In dit boek van sprookjesverteller Thé Tjong-Khing staan 13 prachtige sprookjes van Hans Christian Andersen.

Dat Thé Tjong-Khing een groot illustrator is weet inmiddels iedereen. Niet voor niets heeft hij naast de Max Velthuijs-prijs 2010 onder meer drie Gouden Penselen, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterse Prijs gewonnen. Dat hij ook een meester is in het vertellen van verhalen was tot voor kort minder bekend.

In de boeken van de Sprookjesverteller heeft Thé Tjong-Khing de mooiste sprookjes verzameld en op een zodanige manier herschreven dat zelfs kleuters er van kunnen genieten. De prachtige voorleesboeken van zijn inmiddels een begrip - meer dan 65.000 exemplaren zijn er nu al over de toonbank gegaan.

Met 'Sprookjes van Andersen', waar maar liefst 13 bekende sprookjes van Hans Christian Andersen in staan, wordt weer een prachtdeel aan de reeks toegevoegd. Net als alle andere boeken van de Sprookjesverteller is het een rijk geïllustreerde, gebonden uitgave met leeslint: een klassiek sprookjesboek, om jarenlang te koesteren.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thé Tjong-Khing
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintGottmer

Reviews

Sprookjes van Andersen (E-book)
Schrijf als eerste een review!