Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789463237116_front_cover
1 / 1

Donker Verlangen (E-book)

Thea Christina van Dijk | Nederlands
€ 8,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Wanneer de blanke Claire van Zuylen tijdens haar nachtdienst in het ziekenhuis van Soweto de zwarte Skhulu Maseko ontmoet, raakt ze in de ban van deze man. Wie is hij? Wat maakt haar zo verward?

Er volgen ontmoetingen waarin hij verhaalt over zijn leven. Al snel wil ze meer dan dát. Claire wil zijn hart, zijn ziel, zijn lijf en zwarte huid. Ze verliest zich volkomen in deze trotse, traditionele Zulu en vecht als een ware "totsi" voor zijn liefde.

Ze geeft haar huwelijk op, waagt de sprong naar het Zulu - leven en wordt zijn koningin. Gaat het Claire lukken deze magische verbintenis in stand te houden?

Over de auteur

Thea Christina van Dijk (1963) studeerde journalistiek. Zij was enkele jaren werkzaam als verslaggever bij een regionaal dagblad voordat zij als communicatieadviseur | persvoorlichter terugkeerde naar haar roots, een middelgroot ziekenhuis in het midden van het land. Thea woonde meerdere jaren in Johannesburg. Betrokken bij de FSSA (Foundation for a Safe South Africa | Youth Zones) heeft ze ervaring op gedaan in verschillende townships en squatter camps. Daarnaast werkte zij als freelance columnist. Thea is getrouwd en heeft twee studerende dochters.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Thea Christina van Dijk
  • UitgeverijBoekengilde B.V.

Reviews

Donker Verlangen (E-book)
Schrijf als eerste een review!