Maand van de spiritualiteit

Maand van de Spiritualiteit
Beste Spirituele Boek
Themaboeken 2019

Maand van de Spiritualiteit

Van 11 januari tot en met 10 februari vond de Maand van de Spiritualiteit 2019 plaats. Het thema was 'Met aandacht'. Bestel hieronder de genomineerde titels voor de prijs voor het Beste Spirituele Boek 2019, eerdere prijswinnaars en boeken die aansluiten bij het thema.

Winnaars Beste Spirituele Boek

In 2019 werd Voor Joseph en zijn broer van Christa Anbeek verkozen tot Beste Spirituele Boek. Genomineerd waren verder In negen stappen naar innerlijke bloei van Lisette Thooft, Minimalisme van Joshua Fields Milburn en Ryan Nicodemus, Paradijs in de polder van Arita Baaijens, Shinrin-yoku van Annette Lavrijsen.

Eerdere winnaars waren Steeds leuker van Jelle Hermus (2018), Rusteloosheid van Ignaas Devisch (2017), Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? van Inez van Oord (2016), Liefdesbang van Hannah Cuppen (2015) en Ik heb de tijd van Paul Loomans (2013).

Thematitels

Het thema van de Maand van de Spiritualiteit 2019 was ‘Met aandacht’. Met aandacht leven, wat hebben we daar een moeite mee in deze hectische tijd waarin continu een appèl wordt gedaan op jouw aandacht. Aandacht verdient onze aandacht! Bestel de volgende boeken om je daarbij te helpen.

Items 16-30 van 37

per pagina
Aflopend sorteren

Items 16-30 van 37

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen