Spannende Boeken Weken

Spannende Boeken Weken
Tips

Spannende Boeken WekenZomer! Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droombestemming. Eindelijk alle tijd om lekker te lezen. Je vakantie begint met boeken!

Ook in 2019 stonden de Spannende Boeken Weken, van 1 t/m 21 juni, in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken kreeg je in die periode bij de boekhandel het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken, Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt, cadeau.

Bij de start van de Spannende Boeken Weken worden jaarlijks de winnaars van de BookSpot Gouden Strop en de BookSpot Schaduwprijs bekendgemaakt.

Bekijk hier onze tips en aanbiedingen voor de Spannende Boeken Weken.

Boekentips Spannende Boeken Weken

Boek lezen tijdens de Spannende Boeken Weken? Hier vind je onze tips.

  • Stergetuige van Rachel Dylan. Een lezer over het boek: 'Na Fataal bewijs, een prachtige juridische thriller én een pagetruner, wil ik het vervolg niet missen.'
  • True crime op zijn best! Casey N. Cep blaast in De advocaat, de moordenaar en de schrijver het verloren geraakte true crime-verhaal dat Harper Lee schreef nieuw leven in. 
  • Echo van Thomas Olde Heuvelt. Wat een geweldig geschreven en prachtig boek! Je wordt helemaal in het verhaal gezogen en kunt eigenlijk niet stoppen met lezen. Tegelijkertijd wil je sommige stukken liever niet lezen omdat ze zo enorm spannend zijn ;-).
  • De wolven van Daniel Cole. Je wil gewoon door! Spanning, een nieuw mysterie, vol met geweldige personages. Eindelijk het derde en laatste deel. Het is zooooo spannend. En het allerbeste: Wolf is terug!

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. E-book 2 items
  2. Hardcover 1 artikel
  3. Paperback 10 items
Bestandstype
  1. ePub2 2 items

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen