Christelijke boeken

Christelijke boeken
Onze boekentips

Hier vind je christelijke boeken met inhoud voor mensen voor wie het christelijke geloof, spiritualiteit en religieuze traditie van waarde zijn. Boeken van auteurs als Gijsbert van den Brink, Tomáš Halík, Antoine Bodar, Hella van der Wijst en Henk Binnendijk die de hedendaagse, post-religieuze samenleving met een open en empathische blik beschrijven. Uitgaven die qua thematiek goed aansluiten bij de christelijke markt, maar ook met producten die geen specifiek-christelijke inhoud hebben. Bekijk ook onze boekentips.

Bekijk hier ons complete assortiment christelijke boeken

Christelijke boeken: tips

Op zoek naar tips? Wij raden de volgende boeken aan:

  • Troost van Hella van der Wijst. Een van de oudste manieren van troosten is verhalen vertellen. Dit boek laat zien dat dit nog altijd veel mensen troost biedt. Een prachtig boek voor mensen die troost zoeken of willen geven. 
  • Bidden van Theo van den Heuvel. Wie kan ons beter bidden leren dan Jezus zelf? Dit boek vertelt hoe Jezus bad en ons oproept ook te bidden. 
  • Naar het hart van de zee, Bo van Scheyen. Overboord slaan midden op zee, terwijl niemand het merkt. De nachtmerrie voor veel zeelui. Rob van Belzen maakte het mee en doet zijn verhaal.

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. Hardcover 1 artikel
  2. Paperback 29 items

Items 1-15 van 30

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 30

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen