Super eten voor superkinderen (Paperback)

Voor gezond gevarieerd en lekker eten geldt: jong geleerd, is oud gedaan

Bridget Surtees , Tim Noakes , Jonno Proudfoot
€ 24,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Super eten voor superkinderen
Gezond eten met het hele gezin: minder suiker, meer smaak, meer plezier

Vraag jij je ook weleens af wat je vandaag weer moet koken? Wat je kinderen op een bepaalde leeftijd aan voedingsstoffen nodig hebben? Hoe je je kinderen gezond kunt laten eten van gerechten waar je zelf ook van geniet? Super eten voor superkinderen geeft je antwoorden en oplossingen.

We worden tegenwoordig overspoeld door voedingsadviezen. Voor welwillende maar drukbezette ouders is het niet eenvoudig om daar wijs uit te worden. ‘Echt eten’-experts professor Tim Noakes en chef-kok Jonno Proudfoot schreven eerder de internationale bestseller De Real Meal Revolutie. Samen met kinderdiëtiste Bridget Surtees bieden ze nu praktische én wetenschappelijk onderbouwde adviezen speciaal gericht op voeding voor kinderen.

In dit boek vind je naast deskundige informatie ook handige schema’s, praktische tips en meer dan 150 recepten, van ontbijt en meeneemlunches tot lekker gezonde toetjes en traktaties. Voor gevarieerd en vers eten geldt: jong geleerd, is oud gedaan. Super eten voor superkinderen is een wake-upcall voor ouders van nu, maar vooral een smaakrijk receptenboek en steun in de rug. De ultieme gids om samen bewust en gezond te genieten.

Super eten voor superkinderen (Paperback) Auteur Bridget Surtees Super eten voor superkinderen (Paperback) Auteur Tim Noakes Super eten voor superkinderen (Paperback) Auteur Jonno Proudfoot
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Bridget Surtees, Tim Noakes, Jonno Proudfoot
Pagina's 360
Druk 1
Imprint Atlas Contact
Uitvoering Paperback
Publisher name Atlas-Contact
ISBN 9789045033716
Verschijningsdatum 7 apr. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen