Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461936837_front_cover
1 / 1

En toen werd ik mega-cool-blij! (Paperback)

Handleiding voor ouders en opvoeders om kinderen emotioneel in balans te brengen.

Tinne en Viviane Sterckx - Koning | Nederlands | 85 pagina's
25,72

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Viviane Koning en Tinne Sterckx zijn EFT practitioners die dagelijks werken met emotionele stoornissen bij kinderen. In dit, op kindermaat geschreven voor-lees-doe-boek, vertellen zij, aan de hand van herkenbare verhalen, over dagdagelijkse probleempjes van dieren in een bos. Een slingeraap met hoogtevrees, een everzwijntje met verlatingsangst, een kikker met watervrees, een eekhoorntje met een allergie voor eikeltjes enz. Allemaal emoties waar kinderen ook vaak tegenaan lopen.

De techniek die zij gebruiken heet EFT (Emotional Freedom Techniques) en stapje voor stapje word je meegenomen in de wondere wereld van inzichten en oplossingen.

Voor ouders en grootouders is dit perfect te gebruiken binnen het gezin. Maar ook voor leerkrachten die EFT in de school willen integreren is dit prachtig geïllustreerde boek een niet te missen onderdeel van de klasbibliotheek. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat kinderen, wanneer zij deze techniek gebruiken, zich veel beter kunnen concentreren tijdens de les, de klasgeest merkelijk verbetert en de leerstof makkelijker wordt opgenomen.

Ook volwassenen kunnen dezelfde techniek gebruiken en samen met de kinderen emotioneel sterk worden.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tinne en Viviane Sterckx - Koning
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintYanga

Reviews

En toen werd ik mega-cool-blij! (Paperback)
Schrijf als eerste een review!