Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Geluk in Vlaanderen (Paperback)

Tom Botte | Nederlands | 326 pagina's
22,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘Toen ik vijf was, zei mijn moeder dat geluk de sleutel tot het leven was. Toen ik naar school ging, vroegen ze mij wat ik wilde worden als ik later groot was. Ik zei: “Gelukkig.” Ze (de leerkrachten) vertelden me dat ik de opdracht niet snapte; ik antwoordde dat ze het leven niet snapten.’ (John Lennon)

Deze wereldberoemde quote van John Lennon inspireerde journalist Tom Botte voor de interviewreeks Het Opperste Geluk in het weekblad Primo. Daarin vertrok hij van de vraag: wat is dat, geluk? Op die vraag zoeken mensen al eeuwen een antwoord. Intussen is iedereen het er ongeveer over eens: daar is niet zomaar een eenvoudig antwoord op te geven. Er bestaat geen eenduidige definitie van geluk. Laat staan van ‘het opperste geluk’.

Tom Botte ging verder in zijn onderzoek: bestaat dé ultieme vorm van gelukkig zijn? En zo ja, hoe bereik je die? Zijn er tips en trucjes om daar te geraken? Voor het weekblad Primo trok de auteur de voorbije twee jaar wekelijks op bezoek bij een Bekende Vlaming, die hem vertelde wat voor hem of haar het opperste geluk betekent. Simpelweg gelukkig zijn … ook in tijden van corona.

In dit boek vindt u tientallen eenvoudige tips die leiden naar geluk, aangereikt door de geïnterviewde BV’s, zoals Ben Segers, Wendy Van Wanten, Dana Winner, Werner De Smedt, Kürt Rogiers, Wim Lybaert, Helmut Lotti, Pascale Platel, Filip Joos, Nicole & Hugo, James Cooke, Christoff, Jacques Vermeire, Luc Appermont & Bart Kaëll.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tom Botte
  • UitgeverijUitgeverij Perruptio cvba
  • ImprintWillems Uitgevers

Reviews

Geluk in Vlaanderen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!