Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789403141800_front_cover
1 / 1

De Indië-trilogie (E-book)

van de doden niets dan goeds, de onderkoning van indië, het verdriet van Wilhelmina

Tomas Ross | Nederlands | 1120 pagina's
Kies je product:
13,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

De bekroonde en bejubelde bestsellers 'Van de doden niets dan goeds', 'De onderkoning van Indië' en Het verdriet van Wilhelmina' van Tomas Ross verzameld in een handzame pocket.

Van de doden niets dan goeds – 1945

Zes maanden na de bevrijding heerst er chaos in Den Haag. Voormalige verzetskameraden bestrijden elkaar op leven en dood. NSB’ers en oorlogsmisdadigers lopen vrij rond en liquidaties en chantage zijn aan de orde van de dag. Een zwart cahier met daarin de namen van collaborateurs zal de sleutel blijken tot een complot dat zich uitstrekt tot binnen de muren van Paleis Soestdijk.

De onderkoning van Indië – 1947

De spanningen tussen Nederland en de Indische nationalisten lopen ongekend hoog op. Een groep verontruste vaderlanders ontwikkelt in het diepste geheim plannen om Nederlands-Indië te behouden en een oorlog te voorkomen. Wanneer een geheim agent uit Indië in Den Haag spoorloos verdwijnt, moet een samenzwering met wereldwijde repercussies worden voorkomen.

Het verdriet van Wilhelmina – 1949

De nationalisten van Soekarno hebben de onafhankelijke Republik Indonesia uitgeroepen. In een mijnenveld van intriges zoekt een voormalige inlichtingenofficier naar een verdwenen oude liefde nadat ze samen is gezien met de beruchte Nederlandse deserteur Poncke Princen. Alles lijkt verband te houden met een jarenlang geheim gehouden pact tussen Winston Churchill en koningin Wilhelmina.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Tomas Ross
  • UitgeverijBezige Bij b.v., Uitgeverij De
  • ImprintCargo

Reviews

De Indië-trilogie (E-book)
Schrijf als eerste een review!