Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

MOS Excel 2010 Basis (Paperback)

het basis praktijkboek core 77-882

Vera Lukassen | Nederlands | 208 pagina's
28,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

MOS Excel 2010 is de nieuwste generatie van 's werelds meest erkende examen programma voor informatie-werkers

Dit cursusboek is bedoeld voor personen die over goede computervaardigheden beschikken en hun Excel vaardigheden op een hoger niveau willen brengen. Voor veel functies is het noodzakelijk om over meer kennis en vaardigheden te beschikken dan de doorsnee gebruiker. Denk aan helpdeskmedewerkers, applicatiebeheerders, leraren en secretaresses.

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het bewijs van bekwaamheid voor hoger opgeleiden en bedrijven. Het wordt wereldwijd als de belangrijkste certificatie gezien die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office specialisten.

Met meer dan 1 miljoen afgenomen examens per jaar door meer dan 140 landen is het dé voornaamste IT certificering ter wereld.

In de wereld van de hoger opgeleiden zorgt een MOS certificering voor een hoge standaard voor zowel studenten als docenten en bereid het studenten voor op een competitieve arbeidsmarkt. Het is het meest gezochte certificaat voor personen die hun vaardigheden willen valideren en hun carrière willen bevorderen.

In het bedrijfsleven kan MOS de productiviteit en efficiency van de organisatie optimaliseren. Tevens zorgt het voor meer tevredenheid onder werknemers en verhoogt het de prestaties.

Voor de intermediair op de arbeidsmarkt is MOS de manier om de door werkgevers gevraagde kennis en vaardigheden te garanderen. Een MOS certificatie staat voor kwaliteit en is een waardevolle aanvulling op je cv.

Dit cursusboek biedt de Basis voorbereiding voor het Microsoft Office Specialist Examen (MOS)Excel 2010, Core 77-882

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Vera Lukassen
  • UitgeverijSerasta Trainingen
  • ImprintSerasta

Reviews

MOS Excel 2010 Basis (Paperback)
Schrijf als eerste een review!