Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Rockefeller-strategie (Paperback)

het handboek voor snelgroeiende bedrijven

Een onmisbaar handboek voor ambitieuze ondernemers die liever ondernemer dan manager zijn, maar wél op koers willen blijven.

Verne Harnish | Nederlands | 176 pagina's
Kies je product:
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Verne Harnish is expert op het gebied van strategische groei. Uitgangspunt voor dit handboek zijn drie basisprincipes voor succesvol management, afkomstig uit de biografie van oliemagnaat John D. Rockefeller, ooit de rijkste zakenman in de VS. Harnish werkte die principes uit tot een managementtool voor snelgroeiende bedrijven.

De drie principes van Rockefeller zijn:

- Prioriteiten: hebben we duidelijke prioriteiten voor de korte en lange termijn? Heeft iedereen zijn eigen prioriteiten daarop afgestemd?

- Informatie: is er genoeg informatie om de performance en de wensen van onze klanten te peilen? Werkt iedereen ook met en volgens die informatie?

- Ritme: zijn er regelmatig vergaderingen om de koers en de verantwoordelijkheden scherp te houden? Worden die effectief en zinvol gehouden?

De Rockefeller-strategie biedt het gereedschap om de juiste strategische beslissingen te nemen en deze vervolgens ook uit te voeren en te checken of er ook gedaan wordt wat gedaan moet worden. Harnish legt de theorie uit aan de hand van cases en je kunt direct aan de slag met het strategisch plan op één A4'tje, het stappenplan en de financieringstactiek.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Verne Harnish
  • Vertaler(s)Vanja Walsmit
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

De Rockefeller-strategie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!