Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vampyria 1 - Vampyria deel 1 - Hof van Schaduw (Hardback)

Vampyria: de bloedspannende YA-bestsellerserie uit Frankrijk

Victor Dixen | Nederlands | 368 pagina's
Kies je product:
€ 24,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Vampyria, de YA-bestsellerserie van de Franse schrijver Victor Dixen, is in Frankrijk een ware sensatie. Hof van Schaduw is het eerste deel en verschijnt nu ook in het Nederlands, in een eenmalige luxe editie. Huiveringwekkend spannend en betoverend mooi!

Het is 1715 als Zonnekoning Lodewijk XIV sterft. Vanaf dat moment leeft hij voort als Schaduwkoning van de vampieren en houdt hij zijn rijk in een ijzeren greep. Gewone stervelingen dienen zich te houden aan strenge regels en moeten de vampieraristocratie letterlijk van vers bloed voorzien.

Drie eeuwen later regeert de Schaduwkoning nog steeds, maar groeit het verzet onder de gewone mensen. Wanneer Jeannes ouders en broer vermoord worden vanwege hun rebellie, zweert Jeanne wraak te nemen op de Schaduwkoning. Ze weet, vermomd als dochter van een baron, te infiltreren in de school op Versailles waar jonge edelen worden opgeleid voor het hof. Achter de gouden façade van Versailles is een wereld vol intriges, verraad en gruwelijkheden. Lukt het haar te overleven tussen de ondoden?

Deze luxe gebonden editie bevat koudfolie, goud op snee, en een speciale brief van de auteur voor de Nederlandse en Vlaamse fans.

Met Vampyria wordt de geschiedenis herschreven!

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Victor Dixen
  • UitgeverijLuitingh-Sijthoff
  • ImprintLuitingh Sijthoff

Reviews

Vampyria deel 1 - Hof van Schaduw (Hardback)
4.0
van de 5
Op basis van 1 review

Een origineel, sterk en goed eerste deel van een nieuwe young adult vampierenserie. Na een trage start, kwam ik helemaal in het verhaal en werd het een spannend en goed verhaal. Ik kijk uit naar deel

Kim Coenen op 7 sep 2023

Andere delen uit de serie Vampyria