Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ben de Tracker (Paperback)

Terug van Pensioen/Het begin

V.J.A. Smeets | Nederlands | 292 pagina's
24,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Maak kennis met een wereld zoals de onze maar net even anders. Hier leeft Ben de Tracker. Een soort van Internationaal agent. Ben was met pensioen en runde met veel plezier zijn kledingzaak tot ze dat ene meisje ontvoerden……………………………………

Deze wereld lijkt op de onze. Je zou kunnen zeggen dat als je er terecht komt je gewoon thuis bent. Maar toch zijn er verschillen. Maar daar komen we vanzelf achter. Ben runt met plezier een kledingwinkel Na zijn Carrière als Tracker. Een Speciaal opgeleide wereld agent met speciale rechten. Ze mogen gewoon wel alles op moord na. Maar hij is met pensioen. Tot er iemand ontvoerd word waar hij alles voor zou doen. Zelfs uit zijn pensioen terug keren. En Ben is de beste uit de geschiedenis. er is nooit een betere en eerlijkere tracker geweest.

Ze is dakloos en omdat ze geen werk heeft kan ze ook geen woning krijgen. Zelfs de kleinste kamer is te duur. En zonder adres geen uitkering, Er zijn vele mensen zoals zij. Iedere keer als ze langs het busje loopt stopt de koepel met draaien. En is het net of deze het meisje volgt. Het meisje heet Emmely. Enkele kilometers verderop in een grote villa is een man zijn monitors aan het bekijken.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)V.J.A. Smeets
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnbestseller.nl

Reviews

Ben de Tracker (Paperback)
Schrijf als eerste een review!