Overgevoelig voor geluid (Paperback)

W. van der Kooi , S.I.B.M. Paalman , C.J. Sleeboom-van Raaij
€ 12,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Overgevoelig voor geluid
leven met hyperacusis

Geluid: voor de één betekent het een zegen, voor de ander kan het een vloek zijn. In dit boekje willen de auteurs de aandacht vestigen op het vrij onbekende fenomeen hyperacusis. Deze overgevoeligheid voor geluid komt bij mensen én dieren voor. De hectische maatschappij, waarin het bijna nooit meer stil is, betekent voor hen een bedreiging van hun kwaliteit van leven. De vrijheid om het leven díe inhoud te geven overeenkomstig iemands wensen wordt door hyperacusis ernstig belemmerd. Stilte en rust zijn moeilijk te vinden. Te veel lawaai blijkt de belangrijkste oorzaak te zijn. In dit boekje worden verschillende aspecten van hyperacusis belicht, zowel op sociaal, medisch, spiritueel, psychologisch en psychiatrisch vlak, als op het gebied van wonen en werk.

Alle aspecten van overgevoeligheid voor geluid worden belicht om hiermee beter om te kunnen gaan

Overgevoelig voor geluid (Paperback) Auteur W. van der Kooi Overgevoelig voor geluid (Paperback) Auteur S.I.B.M. Paalman Overgevoelig voor geluid (Paperback) Auteur C.J. Sleeboom-van Raaij
Meer informatie
Meer informatie
Auteur W. van der Kooi, S.I.B.M. Paalman, C.J. Sleeboom-van Raaij
Pagina's 128
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020203844
Verschijningsdatum 10 apr. 2010
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen