Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Fondsenboek 2021 (Paperback)

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

Walburg Pers | Nederlands | 832 pagina's
€ 99,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Scherpere munitie voor fondsenzoekers:

FondsenBoek 2021 nu met 1416 fondsen!

Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1416 instellingen en dat betekent een brede zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte biedt het FondsenBoek ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen biedt het FondsenBoek echt alle mogelijke munitie. Zoeken is eenvoudig op trefwoord, rubriek, plaats of naam.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Walburg Pers
  • UitgeverijAmsterdam University Press
  • ImprintWalburg Pers

Reviews

Fondsenboek 2021 (Paperback)
Schrijf als eerste een review!