Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789046961643_front_cover
1 / 1

Praktijkboek voor leraren (E-book)

professionele ontwikkeling op de werkplek

Walter Geerts, Joke van Balen, Wybe Postma | Nederlands | 191 pagina's
Kies je product:
€ 20,00

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Kennis die studenten op de pabo en de lerarenopleiding opdoen, valt pas op z'n plek als zij voor de klas staan. Hoe halen zij het beste uit de beroepsvoorbereiding en stages? Goed lesmateriaal kan daar een nuttige bijdrage aan leveren. Dit boek ondersteunt de studenten bij zelfreflectie, ervaringsleren op de werkplek en het meten en vastleggen van eigen groei.

Praktijkboek voor leraren maakt studenten verantwoordelijk voor hun eigen leerproces. Voor diverse fases van hun studie krijgen zij gereedschap aangereikt, waarmee de theorie benut kan worden op de werkplek. Zo leren studenten zichzelf als professional én als persoon kennen. Praktijkboek voor leraren heeft een compacte opzet en gaat uit van 'Leren door doen'. Het boek behandelt de thema's: Ik als leraar, Mijn werkplek, Mijn lessen en Mijn portfolio. Per onderwerp krijgt de student inzicht in wie hij is, wat hij wil, welke acties hij kan ondernemen en wat het resultaat daarvan is. De student bepaalt zelf welke thema's op welk moment relevant zijn.

Het praktijkboek is geschreven voor aankomende en startende leraren in het basis en voortgezet onderwijs.

De auteurs zijn verbonden aan de NHL Hogeschool. Walter Geerts is lerarenopleider en adjunct-afdelingshoofd Talen. Joke van Balen is docent vakdidactiek Nederlands. Wybe Postma is lerarenopleider en opleider in de school.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Walter Geerts, Joke van Balen, Wybe Postma
  • UitgeverijCoutinho

Reviews

Praktijkboek voor leraren (E-book)
Schrijf als eerste een review!