De cirkel is rond (Paperback)

Het laatste boek van de grondlegger van de persoonlijke groei

Wayne W. Dyer
€ 25,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De cirkel is rond
mijn lessen over leven, liefde, geluk en veerkracht

De cirkel is rond is het laatste en complete boek van Wayne Dyer. In De cirkel is rond blikt Wayne Dyer terug op zijn veelbewogen leven. Aan de hand van persoonlijke verhalen, anekdotes en ontboezemingen geeft Dyer inzicht in de levenslessen of de synchroniciteit die daarmee verbonden zijn. En dan blijkt dat niets in het leven voor niets is geweest!

Zo beschrijft hij levendig zijn jeugd in weeshuizen, zijn ervaringen als militair en zijn succes als schrijver. In alle gebeurtenissen en ervaringen ontdekt hij een rode draad: het leven heeft een doel, ieder van ons heeft een missie en er zijn sleutelervaringen, die de loop van ons leven wezenlijk veranderen. De cirkel is rond inspireert en nodigt je uit om zelf de balans op te gaan maken.

Wayne Dyer is een internationaal bestsellerauteur en vermaard spreker en heeft tientallen bestsellers op zijn naam staan, die in vele talen zijn verschenen.

De cirkel is rond (Paperback) Auteur Wayne W. Dyer
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Wayne W. Dyer
Pagina's 416
Druk 1
Imprint Kosmos Uitgevers
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789021557403
Verschijningsdatum 28 aug. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen