Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wereldwijzer - Wereldwijzer reisgids Ecuador en de Galapagos eilanden (E-book)

€ 9,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Deze Wereldwijzer Reisgids is bedoeld als handleiding voor degenen die zelfstandig Ecuador en de Galápagoseilanden willen gaan ontdekken. Behalve praktische tips staan in deze reisgids veel wetenswaardigheden over cultuur, geschiedenis en de bewoners van dit prachtige land. De bezienswaardigheden worden beschreven per landschapszone: het Andesgebergte (Sierra), de kustzone (Costa) en het Ecuadoriaanse deel van het Amazonebekken (Oriente). Ga met de Wereldwijzer Reisgids Ecuador en de Galápagoseilanden goed voorbereid op reis.

Het land van contrasten

Ecuador wordt een land van contrasten genoemd. Op een oppervlak van achtmaal Nederland is de afwisseling van landschappen groter dan in heel Europa. Dergelijke contrasten zijn er ook op cultureel gebied. Hoogland-indianen, jungle-indianen, mestiezen, negers en blanken zijn bevolkingsgroepen met elk hun eigen cultuur en tradities.

De Galapagoseilanden liggen duizend kilometer ten westen van Ecuador. Deze archipel van vulkanische oorsprong heeft een bijzondere flora en fauna en geeft een prachtig inzicht in de evolutie. Reuzenschildpadden, leguanen, zeeleeuwen en vogels kennen geen angst en laten zich makkelijk fotograferen. Een bezoek aan deze eilanden is, evenals aan Ecuador, een unieke ervaring.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijElmar B.V., Uitgeverij

Reviews

Wereldwijzer reisgids Ecuador en de Galapagos eilanden (E-book)
Schrijf als eerste een review!