Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789013109382_front_cover
1 / 1

Werken aan de Weconomy (E-book)

Duurzaamheid coöperatief organiseren

35,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het groeiend aantal lastige vraagstukken waar we voor staan is niet meer op te lossen vanuit het `oude denken'. Organisatievormen die alleen nog lineair produceren, zijn niet houdbaar. Daarvoor in de plaats komen circulaire vormen: organisatievormen meer gericht op een menselijke maat, op samen waarde creëren en gemeenschappelijkheid. Hoe we die nieuwe vormen creëren leest u in Werken aan de WEconomy.

Circulaire vormen gaan uit van meervoudige waardecreatie en verbondenheid, houdbaarheid en hebben leefbaarheid als doel. Dat leidt op termijn tot het coöperatief organiseren van duurzaamheid. De uitdaging is hoe we die nieuwe concepten nu gaan ontwikkelen en organiseren, want duurzaamheid vraagt om andere organisatieconcepten. Nieuwe concepten over hoe we waarde organiseren. Zo wordt afval voedsel. Rioolwater de nieuwe bron van inkomsten.

Dit boek laat zien hoe dit nieuwe denken op verschillende manieren vorm krijgt in de praktijk, aangevuld met inspirerende ideeën. Hoe mensen daar in hun omgeving en hun werk mee bezig zijn. Een serie speciale bijdragen bouwt een beeld op van die praktijk. Geschreven van binnenuit, door de betrokkenen.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers

Reviews

Werken aan de Weconomy (E-book)
Schrijf als eerste een review!