Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Biblos-serie 4 - Boek van de Universele Wetten (Paperback)

Een leidraad voor bewust leven

Op zoek naar een leidraad om bewust en scheppend te leven? Het Boek van de universele wetten beschrijft helder de grote universele wetten van de schepping.

Willem Glaudemans | Nederlands
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het Boek van de universele wetten van Willem Glaudemans biedt een heldere beschrijving van de grote universele wetten van de schepping. Zou je willen weten hoe de schepping in elkaar zit en door welke wetten zij wordt geregeerd? Wil je bewust met deze wetten kunnen leven, zodat je leven de stuwkracht krijgt van moeiteloosheid, vrijheid en creativiteit? Deze universele wetten zijn neutraal en werken altijd. De keus is: wil je mét of tégen deze wetten leven? Dan moet je eerst weten wat de universele wetten zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt toepassen.

Dit boek levert met zijn heldere beschrijving van de grote universele wetten van de schepping een nieuwe doordenking op ten opzichte van oude overleveringen. Dit heeft onder andere geresulteerd in de formulering van een aantal niet eerder beschreven wetten, en in een compleet nieuwe ordening die helder maakt hoe alle wetten samenhangen en één scheppend geheel vormen. Van elke wet wordt de inhoud en werking beschreven, de eventuele egovarianten die van deze wet bestaan, maar vooral de toepassing ervan in het dagelijks leven. Het is een fundamenteel boek, dat zowel filosofisch als praktisch is. Het kan je een nieuw en holistisch wereldbeeld bieden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Willem Glaudemans
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Boek van de Universele Wetten (Paperback)
5.0
van de 5
Op basis van 1 review

,, Een nabij de dood ervaring” dat diepe inzicht en uitzicht, ontving ik lang geleden , een Gods Geschenk!

mw. A van Nielen op 8 sep 2023

Andere delen uit de serie Biblos-serie