Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789493175044_front_cover
1 / 2

Een hemel voor Theo (Hardback)

Wouter Berns | Nederlands | 112 pagina's
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Als Theo het aardse leven heeft verruild voor het eeuwige, weet hij op onvoorstelbare wijze vanuit de hemel toch nog iets te regelen voor hen die hij achter moest laten. Een handeling die bijzondere consequenties heeft.

Een hemel voor Theo neemt je mee op een surrealistische wandeling door het hemelrijk. Het is een ongewone vertelling die leest alsof het allemaal de normaalste zaak van de wereld is. De gebeurtenissen en ontmoetingen die Theo ten deel vallen zetten het hemelrijk en haar bewoners in een bijzonder daglicht. Een hemel voor Theo is een speels filosofisch verhaal over hoop en verbondenheid, over hele en halve zolen, en dat iedereen het wel eens bij het verkeerde eind heeft.

Wouter Berns (1970) is kunstschilder. Hij exposeert zijn werk al zo’n dertig jaar in binnen- en buitenland. Tussen het schilderen door kruipt hij geregeld achter zijn laptop om verder te schrijven waar zijn schilderijen ophouden. Net als in zijn schilderijen creëert Wouter Berns in zijn verhalen een eigen wereld. Zijn fantasie, gedachten en onderzoek worden echter nu eens niet in verf gevangen, maar in woorden gegoten. Als een beschouwer, vrij associërend en met een sterke verbeeldingskracht. Een hemel voor Theo is zijn debuutnovelle.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Wouter Berns
  • UitgeverijVan Warven Produkties
  • ImprintUitgeverij Van Warven

Reviews

Een hemel voor Theo (Hardback)
Schrijf als eerste een review!