Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789024457717_front_cover
1 / 1

De oplossingenmachine (E-book)

Wouter Hart, Thom Verheggen | Nederlands | 326 pagina's
23,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

We kennen allemaal het belang van intrinsieke motivatie en het geven van ruimte en vertrouwen. Maar in de praktijk ontstaan er toch steeds weer regels, een gevoel van moeten of zelfs wantrouwen. Hoe komt dat toch?

Wouter Hart en Thom Verheggen zijn een belangrijke oorzaak op het spoor: de oplossingenmachine. Die zit in ieder van ons, is overal aanwezig en doet verborgen of duidelijk zichtbaar haar werk. De oplossingenmachine zet spannende vraagstukken om in kant-en-klare oplossingen. Dat lijkt verschrikkelijk aantrekkelijk, maar leidt vaak onbedoeld precies tot wat we eigenlijk níet willen. Zo pak je met iedere oplossing die je geeft, ergens ook iets van een ander af.

Ontdek hoe jij als Afpakker, Oppakker, Brave Hendrik of Calimero zelf die oplossingenmachine voedt, maar ook kunt stopzetten. Lees over de kracht van vragen, het vinden van haakjes en de kunst van niet te veel, maar wél genoeg. Een boek vol kleine verhalen en de lessen die daarin schuilgaan over verantwoordelijkheid geven en nemen. Over moeten en willen. Op ons werk en thuis.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Wouter Hart, Thom Verheggen
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers

Reviews

De oplossingenmachine (E-book)
Schrijf als eerste een review!