Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

lichter (Paperback)

verlaat het verleden, omarm het heden, creëer de toekomst

Instagramsensatie Yung Pueblo laat in dit volwaardige non-fictieboek het belang zien van zelfcompassie en persoonlijke heling voor een wereldwijze transformatie met meer verbinding.

Yung Pueblo | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
21,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Yung Pueblo laat zien hoe je door middel van zelfcompassie, bewustzijn en zelfheling toewerkt naar een betere wereld. Een positief en onmisbaar boek voor verbinding in tijden van onrust.

“In de jaren dat ik mezelf in de steek had gelaten, voelden mijn gedachten onmiskenbaar zwaar. Ik wist dat ik een duidelijke manier moest vinden om me lichter te voelen.”

Yung Pueblo’s zelfheling begon nadat jarenlang drugsgebruik zijn tol had geëist. Door angsten waarvoor hij lange tijd was weggelopen te onderzoeken en aan te pakken, voelde hij zich niet langer een vreemdeling in lichaam en geest. Dankzij meditatie en vertrouwen op zijn intuïtie, voelde hij zich mentaal lichter met meer liefde van binnenuit. Het liet hem zien dat zelfheling mogelijk is.

In zijn non-fictie debuut lichter laat Yung Pueblo zien hoe je verder kunt komen in je helingsproces; van het ontwikkelen van zelfcompassie tot loslaten en emotioneel volwassen worden. Naarmate de zwaarte wegvalt en je hoofd niet meer overladen is met spanning, kun je verbinden met het heden. En wanneer je jouw zelfbewustzijn vergroot, kun je positief bijdragen aan de gezondheid en harmonie van de hele mensheid. Het laatste deel slaat de brug tussen persoonlijke en wereldwijde transformatie. Yung Pueblo’s hoop is dat we zo allemaal bijdragen aan een positievere toekomst.

Yung Pueblo is het pseudoniem van Diego Perez en betekent ‘jonge mensen’. Deze naam herinnert aan zijn Ecuadoriaanse roots, zijn activistische verleden en het besef dat de mensheid zich in een belangrijke groeifase bevindt.

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

‘Een empathisch en wijs boek dat je zal begeleiden op een reis naar een dieper inzicht in jezelf.’ - Nedra Tawwab, auteur van Set Boundaries, Find Peace

‘Ik kan eerlijk zeggen dat het fantastisch is.’- Vex King, auteur van Good Vibes, Good Life

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Yung Pueblo
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKosmos Uitgevers

Reviews

lichter (Paperback)
Schrijf als eerste een review!