Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Ruimer ademen – vrijer leven (Paperback)

op adem komen met de methode Van Dixhoorn

Yvonne Esser | Nederlands
20,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Er is een grote samenhang tussen een verstoorde adembeweging en (spannings)klachten. Vaak is een eerste reactie de ademhaling te willen controleren en veel ademhalingsoefeningen zijn hierop gebaseerd. Helaas brengt dit de ademhaling meestal niet terug in zijn natuurlijke staat, waardoor de gespannenheid hoog blijft en klachten blijven bestaan of terugkomen.

Dr. J.J. van Dixhoorn ontwikkelde een methode - de Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie - waarmee het ademen uit zichzelf gemakkelijker, rustiger en ruimer kan worden, zonder het steeds aan te sturen of te controleren. Met de instructies (beschreven en ingesproken te downloaden) kun je je ademhaling uitnodigen zich meer te ontspannen. Zo reikt dit boek je met achtergrondinformatie en praktische handvatten een unieke manier aan om beter met jezelf te leren omgaan.


Yvonne Esser voltooide in 1999 de opleiding voor de Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie. Zij heeft een bloeiende praktijk en is tevens werkzaam als docent bij het Centrum voor Adem- en Ontspanningstherapie in Amersfoort.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Yvonne Esser
  • UitgeverijUitgeverij Akasha

Reviews

Ruimer ademen – vrijer leven (Paperback)
Schrijf als eerste een review!