Zoals ik jou ken, ken jij mij (Dwarsligger)

Yvonne Keuls
€ 17,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Zoals ik jou ken, ken jij mij
Mijn jaren met Hella

Zoals ik jou ken, ken jij mij van Yvonne Keuls is een prachtig, ontroerend relaas van de diepe vriendschap tussen de twee grote Nederlandse auteurs Yvonne Keuls en Hella Haasse. Eerder verschenen van Yvonne Keuls onder andere Het verrotte leven van Floortje Bloem, Mevrouw mijn moeder en Jan Rap en z’n maat. Veel van Keuls’ boeken werden bekroond en zijn uitgegroeid tot klassiekers van de Nederlandse literatuur. In 2012 ontving zij de Cultuurprijs van de stad Den Haag voor haar hele oeuvre.  

Zoals ik jou ken, ken jij mij biedt een geweldig inkijkje in de televisiewereld van de jaren zestig en zeventig, én in de literaire wereld van die tijd, met vergeten schrijvers als Couperus en Vestdijk. Yvonne Keuls beschrijft de groeiende populariteit van de televisie en de emancipatie van de vrouw, evenals de generatie die ‘dat Indische leven’ in Nederland zo mist. Maar bovenal toont dit prachtige verhaal op ontroerende wijze de klievende momenten in het leven van de twee schrijfsters, die van grote betekenis zijn geweest voor hun vriendschap.

Zoals ik jou ken, ken jij mij (Dwarsligger) Auteur Yvonne Keuls
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Yvonne Keuls
Druk 2
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049805999
Verschijningsdatum 25 jan. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen