Ik, Zlatan (Dwarsligger)

dwarsligger® nr. 250

Topvoetballer Zlatan Ibrahimovic vertelt in Ik, Zlatan zijn levensverhaal – van straatjongen in een immigrantenwijk tot superster in de Champions League, van Malmö tot Parijs, van Ajax tot AC Milan.

Zlatan Ibrahimovic
€ 13,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Ik, Zlatan

Zlatan Ibrahimović vertelt in Ik, Zlatan zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de trainer van FC Malmö, die zijn unieke talent zag en hem redde van een leven vol diefstal, drugs en geweld waarin hij dreigde af te glijden. Over zijn transfer naar Ajax, waar hij doorbrak als speler van internationale allure, en waar de basis werd gelegd voor zijn verdere carrière, die hem achtereenvolgens bij Juventus, Inter, Barcelona en AC Milan bracht.

In zijn boek reflecteert hij openhartig en zelfbewust op zijn leven en loopbaan. Wat waren zijn hoogte- en dieptepunten? Welke spelers en trainers waren belangrijk in zijn carrière? Hoe was het om te werken onder Koeman, Beenhakker, Guardiola en Mourinho? Hoe was het om te spelen met Van der Vaart, Messi en Seedorf?


Over David Lagercrantz

De Zweedse journalist en romanschrijver David Lagercrantz bracht vele uren met Zlatan door en wist met groot inlevingsvermogen zijn stem te vangen. Het resultaat is niet de zoveelste sportbiografie, maar het authentieke levensverhaal van een immigrantenjongen die de achterbuurt ontgroeide.

Auteur Zlatan Ibrahimovic
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Zlatan Ibrahimovic
Druk 1
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049802684
Verschijningsdatum 19 jan. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen