Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Zo werkt Luminar (Paperback)

Henny Temmink | Nederlands | 144 pagina's
€ 24,99

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Luminar wordt door steeds meer enthousiaste gebruikers als een bijzonder goed alternatief gezien voor Adobe Lightroom. Het bevat een zeer grote set aan fotobewerkingstools. Zo beschikt de applicatie over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerken en verbeteren. Foto’s kun je een frisser uiterlijk geven of je kunt de kleuren aanpassen zonder moeilijk gedoe.

Luminar indexeert bij het inladen automatisch de foto en zal hierop de filters en effecten aanpassen waardoor het resultaat sterk verbetert en realistisch blijft. Natuurlijk kun je de filters en aanpassingen ook handmatig instellen. Er zijn een tal van opties beschikbaar voor aanpassingen, zoals scherpte, belichting, gloed, temperatuur, helderheid, contrast enzovoort. Daarnaast kun je foto’s op eenvoudige wijze retoucheren, vervormen, klonen, blurren en nog veel meer. De bewerkingsopties van Luminar zijn intuïtief en overzichtelijk verwerkt in een mooie gebruikersinterface.

Trefwoorden: luminar lightroom henny temmink digitale fotografie handleiding

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Henny Temmink
  • UitgeverijDuuren Media, Van

Reviews

Zo werkt Luminar (Paperback)
Schrijf als eerste een review!