Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Laat me niet alleen (Paperback)

Hoe ver ga je om het kind van een ander te redden? Anna merkt bij een buurmeisje blauwe plekken op. Kinderbescherming laat het afweten. Anna weet dat het op haar aankomt…

Sarah Armstrong | Nederlands | 352 pagina's
Kies je product:
20,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘Laat me niet alleen’ is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Als Anna nieuwe buren krijgt en de blauwe plekken van hun jonge dochtertje ziet, belt ze de politie en kinderbescherming. Maar niemand luistert. Dus als de 5-jarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.

Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Zou je liegen tegen de politie? Tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië. Met ‘Laat me niet alleen’ stelt ze op indringende wijze haar lezers voor de vraag: wat zou jij doen?

‘Laat me niet alleen’ is perfect voor de lezers van ‘De verloren kinderen’ van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Sarah Armstrong
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintDe Fontein Romans & Spanning

Reviews

Laat me niet alleen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!