Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Fluitend door het leven (Paperback)

Hoe vogels spotten je weer in evenwicht brengt

Agnes Wené | Nederlands | 192 pagina's
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In dit boek neemt Agnes Wené je mee in de magische wereld van vogelspotten en vertelt ze hoe een winterkoninkje haar na een burn-out weer tot leven bracht.

De tijd dat vogelkijkers vooral oudere mannen waren die met rust gelaten wilden worden, ligt ver achter ons. Tegenwoordig ontmoet je echte hipsters in de velden en mag je met trots verkondigen dat vogels spotten je nieuwe hobby is. Maar hoe begin je eraan? Dit is geen vogelgids, maar een boek voor beginners met goesting om de natuur in te trekken en naar vogels te kijken, los van kennis of ervaring. Het is een ‘start to’ en je krijgt antwoord op vragen als:

— wat heb je nodig?

— waar en wanneer kun je vogels zien?

— hoe kun je ze het best observeren en determineren?

Het is ook meer dan dat. Fluitend door het leven gaat over wat vogels kijken met je doet, wat je van de vogels en de natuur kunt leren. Hoe je de filters die je blik vertroebelen weghaalt. Want door verbinding te maken met de natuur, maak je ook opnieuw verbinding met jezelf.

Een boek voor iedereen die het gevoel heeft geleefd te worden, voor wie snakt naar rust, tegen iets aanloopt, op de rand van een burn-out staat, of er al middenin zit. Vooral is het een uitnodiging om te genieten van de schoonheid van de natuur, de pracht van de vogels en de kracht van verwondering.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Agnes Wené
  • FotograafLucid Lucidlucid
  • UitgeverijStandaard Uitgeverij - Algemeen
  • ImprintManteau

Reviews

Fluitend door het leven (Paperback)
Schrijf als eerste een review!