Nicci French

Alle boeken
De nieuwe Nicci French
Frieda Klein thrillers

Nicci FrenchAchter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef diverse thrillers en korte verhalen. De bekendste serie van Nicci French is de Frieda Klein-serie. In juli 2019 verscheen een nieuw boek van Nicci French: Huis vol leugens.

Bekijk hier alle boeken en bestel jouw exemplaar.

Alle boeken van Nicci French

 

In juli 2019 verscheen de nieuwe Nicci French: Huis vol leugens.

Huis vol leugens is hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie. 

De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft… 

**** ‘Nicci French is een meester in het opbouwen van psychologische spanning.’ – De Morgen

Bestel jouw editie van Huis vol leugens

Frieda Klein-serie van Nicci French

De bekendste serie van Nicci French is die van Frieda Klein. Lees meer over de Frieda Klein-thrillers of bekijk de boeken hieronder.

Items 1-15 van 21

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 21

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen